Nova onada de robatoris a Vilafranca i La Iglesuela del Cid


Etiquetes:


___________________________
comarquesnord.cat, Vilafranca
diumenge, 2 de maig de 2010

Els lladres han tornat a fer de les seues a la comarca de Els Ports. Concretament a la zona de Vilafranca, prou castigada als darrers temps per la presència dels lladres.

La matinada de dijous a divendres, era assaltada la Casa de Cultura de Vilafranca. Els lladres aconseguien accedir a l’edifici forçant una porta d’emergència a la part baixa de l’edifici i el recorrien totalment, forçant totes les portes que es trobaven al seu camí. A l’interior de la Casa de Cultura, els lladres regiraven totes les estances existents i obrien caixons i armaris. Encara que en un principi no es detectava cap objecte desaparegut, finalment, una de les associacions que utilitza una sala de reunions, denunciava que els faltava un ordinador portàtil i un telèfon mòbil. Des de l’Ajuntament de Vilafranca s’interposava una denúncia davant la Guàrdia Civil.

També a La Iglesuela
Però els robatoris han continuat durant el cap de setmana a Vilafranca i als seus voltants. La matinada del dissabte al diumenge, els lladres robaven a un magatzem de fusteria, molt pròxim al municipi i del que furtaven maquinària menuda. L’import del material robat podria ascendir quasi als 2000 euros. A més, en la jornada de diumenge es coneixia un altre robatori a la zona, en aquest cas a la serrería de La Iglesuela del Cid.

Més informació: