Treballada victòria del Vilafranca contra el Platges d’Alcossebre amb gol de penal

__________________________
comarquesnord.cat, Vilafranca
dilluns, 03 de maig de 2010

Nova i treballada victòria del Vilafranca al Camp del Serrito, derrotant per 1 gol a 0 al Platges d’Alcossebre. El partit va estar marcat per la forta pluja, que va fer acte de presència durant els 90 minuts de joc. El gol de la victòria va ser marcat per Carlos Pitarch, de penal, a la segona part.

Toni Martinez, entrenador del Vilafranca alineava a Eric, Àlex, Javi Ripollés, Carlos Pitarch, Toni, Bayot, Santos, Loras, Raül, Román i Prats. També van jugar Niki i Marc.

Partit passat per aigua, en el que el Vilafranca començava dominant el joc i aproximant-se als dominis del porter visitant. La millor oportunitat en la recta inicial del partit va estar a les botes de Loras, però els defenses van acabar llevant-li el baló. El Platges d’Alcossebre, intentava crear perill a la contra i va estavellar un remat de cap al pal de la porteria d’Eric. El porter vilafranquí, va fer també una gran parada a la primera part de l’encontre. El Vilafranca ho intentava, però faltava claredat d’idees en atac. Amb empat a 0 acabava la primera part.

Al descans, Niki substituïa a Prats, i el veterà jugador romanès va ser fonamental per a la victòria del Vilafranca, ja que va revolucionar el partit. Primer, posant dos centres des de banda amb gran qualitat i precisió que no van poder ser aprofitats. I quan corria el minut 58, quan un defensa del Platges Alcossebre derribava a Niki dins de l’àrea i l’àrbitre Alarcón Calzado xiulava el corresponent penal. Carlos Pitarch el transformava i marcava l’1 a 0, que seria definitiu. El Vilafranca disposaria de bones ocasions per sentenciar el partit, però no van entrar i al minut 90 els visitants van estar a punt d’empatar amb un llançament que repel·lia el travesser de la porteria d’Eric.

Només queden dues jornades de lliga en les que el Vilafranca visitarà al Sporting de Benicarló i al darrer partit rebrà la visita del C.E. Cinctorrà al Camp del Serrito, en un interessant ‘derbi’ per tancar la temporada.