L’Aplec programa un dia d’activitats a Villores


Etiquetes: ,

________________________
comarquesnord.cat, Villores
dimarts, 4 de maig de 2010

L’Aplec dels Ports, que enguany està organitzat des de Vilafranca ja que la roda que porta la festa arreu de la comarca s’ha aturat en aquesta localitat, ha previst més activitats descentralitzades que anuncien la festa. Mentre que ja s’han fet actes proaplec a Sorita i altres llocs de la comarca, el proper 8 de maig serà Villores el punt d’atenció de la festa comarcal per excel·lència.

L’organització del XXIIè Aplec dels Ports, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Villores han previst un programa que començarà pel matí amb jocs i tallers infantils que es remarca des de l’organització que són “per a totes les edats”. Les activitats continuaran per la vesprada, a les cinc, amb la pujdada a Sant Joan, on es farà la tradicional benedicció del terme, el repartiment del rotllo, que es completarà amb un berenar i música amb la Rondalla de Vilafranca i amb una cercavila de tornada al poble.

Ja per la nit, hi haurà un sopar de pa i porta la poliesportiu de Villores on també hi haurà foc preparat per a torrar. “La barra del poli i la picadeta de les taules serà a càrrec de l’organització” i, després de sopar, “hi haurà una actuació musical de Toni de l’Hostal”. Des de l’organització es demana que “per a fer un càlcul aproximat, cal apuntar-se prèviament”, tal i com es recorda des del web de Villores, villores.cat.

Més informació: |