Bernabé demana a la Generalitat que no pose traves per al Parador

comarquesnord.cat . Castelló . dijous, 6 de maig de 2010 .
Etiquetes: , , , ,

El director general de Turespaña, Antoni Bernabé, ha participat aquest dijous al Congrés Internacional de Turisme Universitat i Empresa “Renovació de destinacions turístiques consolidats”, que se celebra en la Universitat Jaume I de Castelló. El directiu de l’entitat ha assegurat que en la construcció del Parador de Morella  s’està trobant amb “més problemes” que en cap altre projecte, i ha confiat la Generalitat “pose prompte facilitats per a poder dur avant les obres”, contractades “des de fa ja molt temps”.

Segons ha contat, el túnel d’accés al Parador “està adjudicat des de fa tres anys” i Turespaña ha fet “tot tipus de cates i estudis arqueològics per a poder dur avant l’obra”. Ha denunciat a més que s’ha “presentat tot el que se’ns demana, però el problema és que a tot el que presentem se sumen noves peticions” per part de la Generalitat.

“Jo cree que no pot haver cap dubte ni cap temor del rigor ni de com des de Paradores es treballa a consciència en aquest tipus d’actuacions, però, no obstant això, ens estem trobant amb nombrosos problemes”, ha sostingut. “Nosaltres estem complint amb tots els requeriments que se’ns fan, i el que espere és que la Generalitat comence a posar-nos facilitats, perquè de vegades ens preocupa la sensació de falta de voluntat que sembla que existisca”. A més, el director de Turespaña està assombrat pel que se li està fent “a una entitat que és pública, que té reconegut prestigi en aquest tipus d’actuacions i és difícil d’explicar que es porte açò amb tanta exageració”, es lamenta mentre deixa entreveure sense dir-ho directament que la Generalitat podria estar retrasant les obres expressament tal i com s’ha denunciat reiteradament des de l’Ajuntament de Morella.

Bernabé ha assegurat que per part de Turespaña “el compromís és absolutament ferm” i ha remarcat que “les adjudicacions estan fetes i pendents de l’execució d’aquests permisos”, pel que, segons els terminis del contracte, “el parador deuria estar fet en 2012, i el que falta és que se’ns permeta poder realitzar els treballs”.

Més informació: | | | |