Cinctorres destina 60.000 euros de Renomar a la adequació del Paratge de la Marededéu de Gràcia


Etiquetes:

________________________
comarquesnord.cat, Cinctorres
dijous, 6 de maig de 2010

L’Ajuntament de Cinctorres destina 60.000 euros de les compensacions mediambientals de Renomar per la implantació dels parcs eòlics a la adequació del Paratge de la Marededéu de Gràcia, on ja hi havia una zona d’acampada. En aquest cas l’actuació contempla la instal·lació de taules i pèrgoles a la vora de la zona on ja es disposa de torradores cobertes. A més, es complementa la zona d’acampada amb la instal·lació d’una caseta de fusta, amb menjador-cuina, servei i dormitori.

Segons l’alcalde de Cinctorres, Antonio Ripollés, “també s’instal·laran tanques al voltant del barranc, es portarà a terme una plantació d’arbres d’ombra, i s’instal·laran jocs infantils, per que aquest es un indret molt estimat per passar estones agradables amb la família”. L’indret és molt visitat ja que es situa a tant sols dos quilòmetres de la localitat. La passejada fins l’ermita de la patrona es un camí habitual per a molts cinctorrans. Ara amb la millora no sols es vol dotar amb més serveis el paratge per als veïns, si no incrementar els estímuls per als visitants.

Recentment ha finalitzat un altra actuació, també finançada en part a través d’aquestos fondos de compensació, que ha permès reparar tot el camí del cementiri.

Més informació: