El morellà Juan Milian publica “Es la hora David Cameron”


________________________
comarquesnord.cat, Barcelona
dijous, 6 de maig de 2010

El morellà Juan Milian ha publicat un llibre titolat “Es la hora David Cameron” on ens descobreix les claus de la comunicació i l’estil polític del Partit Conservador al Regne Unit. Les eleccions britàniques, de plena actualitat l’han portat fins a Els Matins de TV3, programa dirigit i presentat per Josep Cuní i on col·labora habitualment el seu oncle Manuel Milián Mestre, tal i com s’ha recordat durant el programa. Durant els darrers dies també se l’ha pogut escoltar en altres mitjans de comunicació, com ara Intereconomia.

“Es la hora de David Cameron” constitueix una obra que pretén donar a conèixer a la persona que, amb tota probabilitat, es convertirà en el pròxim Primer Ministre del Regne Unit: David Cameron. Al llarg de l’obra, Juan Milián desglossa la trajectòria professional i els punts forts que han permès a l’actual candidat del partit conservador arribar a la posició en la qual es troba en aquests moments, estudiant les qualitats i els instruments que li han convertit en un dels primers líders del segle XXI juntament amb el nord-americà Barack Obama i el francès Nicolas Sarkozy. És així com David Cameron es converteix en una excusa per a analitzar les qualitats, tant intel·lectuals com ètiques, dels líders moderns.

Juan Milian
És llicenciat en Ciències Polítiques i de l’Administració per la UPF i màster en Direcció Financera i Comptable de l’Empresa pel IDEC. Codirigeix la consultoria en comunicació política West Wing Consulting i és membre fundador de l’Associació de Comunicació i Estratègia Política (ACEP) i membre de la Societat Catalana de Comunicació i Estratègia Polítiques.

Més informació: | | | | | |