El punt de llibre turístic, un èxit en la Fira del Llibre de València


Etiquetes: ,

_____________________________
comarquesnord.cat, Morella
dijous, 6 de maig de 2010

La distribució del punt de llibre turístic està arribant a la seua fi. Els 10000 exemplars d’aquesta campanya ja s’han distribuït per les províncies de València, Castelló, Terol i Barcelona. Entre el repartiment destaquen els 4000 que es van repartir en la 41 Fira del Llibre de València, que a penes van durar una setmana. Cal recordar, que l’objectiu és “vincular la cultura amb la promoció econòmica i el turisme”, afirma la regidora d’este àrea, Sandra García.

La regidora destaca que “sabíem les possibilitats que tenien els punts de llibre de distribuir-se a València, ja que la Fira compta amb un gran nombre de visitants”. La Fira ha registrat enguany unes vendes globals de quasi un milió d’euros. García també explica que “a València tenim el nostre primer consumidor potencial, per la qual cosa és molt important fer promocions dirigides a eixe públic”. A més de la presència en esta fira, també es va participar en la de Vinaròs.

El repartiment també s’ha dut a terme per altres municipis de Castelló, Terol i València. D’aquesta manera, des d’Iniciatives Turístiques s’ha coordinat el repartiment entre díhuit oficines de turisme de llocs pròxims a la localitat. A més, també s’ha realitzat el repartiment per llibreries de Barcelona i es distribuiran en la Fira de Picassent o en la Mostra de la Taula del Sénia.

Els morellans també es beneficien
A part del component turístic que tenen els punts de llibre, els ciutadans de Morella també es beneficien d’aquesta promoció. Esta eina posseïx descomptes d’un 10% en la compra, en vint-i-dos establiments de la localitat. Aquest és el segon any que es realitza la campanya i el nombre de punts de llibre han augmentat en quasi el doble, a causa de l’èxit de l’any anterior. La campanya es prolongarà fins a finals de juliol Els habitants de Morella també estan col·laborant en la distribució, ja que els poden arreplegar a l’Ajuntament, biblioteca o l’Oficina de Turisme.

Més informació: |