Les infantils del Club Basquet Femení Morella afronten amb il·lusió el repte de la Final Four


Etiquetes: ,


______________________
comarquesnord.cat, Morella
dijous, 6 de maig de 2010

El Club Bàsquet Femení Morella encara amb il·lusió el gran repte que té aquest cap de setmana, la participació de l’equip infantil en la ‘Final Four’ de Bàsquet de la Comunitat Valenciana. Lacompetició es disputarà dissabte i diumenge en un marc de luxe, el pavelló Ciutat de Castelló de la capital de la nostra província. El grup ha intensificat durant aquesta setmana els entrenaments per tal d’estar el millor possible per afrontar aquesta cita històrica, ja que és el cim al que poden aspirar les xiques infantils del Club Bàsquet Femení Morella.

Destaca la seua classificació junt a tres rivals que són els millors equips de les capitals de la Comunitat: el Ros Casares de València, el CB Castelló i el rival a les semifinals, el San Blas d’Alacant. Una nota destacable és que a cap de les finals d’altres categories s’ha classificat un poble com Morella.
L’objectiu d’aquesta cita serà eixir i gaudir de l’experiència. És tot un somni el fet de poder classificar a un equip modest, en comparació a d’altres localitats, a una final a quatre autonòmica, gràcies sobre tot al treball i compromís de totes les xiquetes que conformen el club.

De totes formes, s’ha de competir i hi han opcions de poder accedir a la final que a més donaria accés a participar al Campionat d’Espanya. El rival el San Blas és molt fort, però tot és possible des de les ganes que tenen les morellanes en aquest repte.

S’espera també la presència important d’aficionats tant el dissabte com el diumenge a Castelló. S’han organitzat autobusos per presenciar els partits i un dinar de cloenda del cap de setmana el diumenge a Benicàssim. La semifinal tindrà lloc el dissabte a les 17 hores. El diumenge, que s’espera un gran dia de germanor a Castelló de la família del CBF Morella, si les xiques guanyen el dissabte la final serà a les 12 del migdia front al guanyador del Ros Casares – CB Castellón. Si no fora possible guanyar al San Blas, disputarien el 3er i 4t lloc a les 10 hores.

Aquesta temporada han coincidit diferents factors que han fet possible la gesta. Fins aquest èxit, el millor lloc que havia aconseguit un equip del club havia estat una sisena posició. Per altra banda, es reconeix el treball de l’equip cadet que s’ha quedat anteriorment a les portes de participar a una ‘Final Four’. Dins de la preparació, les infantils disputaven un amistós en el darrer entrenament junt a les cadets que són una part important de la fita de l’equip que jugarà a Castelló.

Les pròpies jugadores estan molt il·lusionades en poder fer-ho el millor possible. Laia, Fany, Andrea Borrás, Laura, Andrea Monfort, Águeda, Neus, Joana Marta, Ivana, Rosé i Maria seran les encarregades de representar a Morella en un esdeveniment esportiu tan important com aquest.

La cita a Castelló, amb tots confiant aquest equip i defensant els seus colors i el simpàtic escut de la femeia de dinosaure que de segur es deixarà la pell, junt a les jugadores, aquest cap de setmana.

Més informació: |