La diputació agilitza les obres del Palau dels Osset de Forcall


_______________________
comarquesnord.cat, Castelló
divendres, 7 de maig de 2010

El president en funcions de la Diputació de Castelló, Francisco Martínez, i la diputada de Relacions Institucionals, Esther Pallardó, s’han reunit aquest divendres amb tècnics de la institució, per a agilitar les obres del Palau dels Ossets.

L’objectiu de la trobada ha estat analitzar l’estat que es troben les obres, així com coordinar les accions necessàries per a la instal·lació de l’equipament de l’edifici, la decoració així com la construcció d’un spa en la planta alta del palau situat a Forcall.

Aquesta actuació té prevista la seua finalització en enguany. La intervenció consisteix en la rehabilitació integral de l’antic palau que es destinarà a hotel rural, amb una inversió pròxima al milió d’euros, després de la qual, Forcall disposarà d’un hotel amb encant, dotat de spa i d’àmplies estades de descans.

Tres hotels tancats
La Diputació de Castelló té tres emblemàtics hotels de la comarca dels Ports al seu càrrec i, paradoxalment, els tres estan tancats a hores d’ara. A banda del forcallà Palau dels Osset, tampoc estan oberts al públic l’Hotel de la Fàbrica Giner i el Cardenal Ram de Morella.

Més informació: |