Morella rehabilita les escales que donen accés a la Plaça d’Armes del Castell

20100507_obrescastellmorella_450x
______________________
comarquesnord.cat, Morella
divendres, 7 de maig de 2010

Morella continua coordinant una sèrie de petites actuacions en distints llocs importants. D’aquesta manera, l’empresa municipal CISE està rehabilitant les 56 escales que donen accés a la Plaça d’Armes, punt més elevat del Castell. L’edil d’obres, Rhamsés Ripollés, afirma que “és molt important coordinar les grans inversions que es duran a terme en el Castell, amb les petites actuacions de manteniment”.

L’escalinata empedrada s’havia deteriorat, per la qual cosa el terra presentava irregularitats. Ripollés destaca que “esta actuació és necessària per a millorar la seguretat de l’accés i, a més, suposa una millora estètica”. L’edil explica que “és molt important poder gestionar el Castell, ja que ens permet poder dur a terme este manteniment diari”.

Aquest punt que s’està rehabilitant, està pròxim al Palau del Governador, reobert fa escassament un mes. En aquell temps, també es va haver de realitzar un treball previ de neteja, trasllat d’exposició i dotació elèctrica a l’immoble. En aquestos moments, també s’està treballant en el manteniment del jardí del Claustre del Convent de Sant Francesc.

Cal recordar que aquestes obres s’emmarquen dins de les xicotetes actuacions que estan executant l’Ajuntament de Morella i l’empresa municipal CISE. Dins d’aquestes, la passada setmana es van finalitzar els treballs de condicionament de l’accés al municipi per la Carretera Castelló i, anteriorment, s’havia rehabilitat l’entrada pel Portal de Sant Miquel.

Més informació: | | |