Portell millorarà les seues instal·lacions esportives


Etiquetes:

______________________
comarquesnord.cat, Portell
divendres, 7 de maig de 2010

L’Ajuntament de Portell portarà a terme, a través del Pla d’Infraestructures Esportives, una actuació destacada en la creació, adequació i millora d’instal·lacions esportives en aquest municipi. Es compta en un pressupost de 335.201’98 euros. El passat 29 d’abril es publicava en el Butlletí Oficial de la Província l’anunci de la convocatòria de la licitació, per procediment obert i tramitació ordinària.

Les empreses interessades tenen 26 dies naturals, des del següent a la publicació, per presentar les seves propostes a les oficines de l’Ajuntament de Portell. Els criteris que es tindran en compte a l’hora de l’adjudicació són el preu d’execució del contracte, es valorarà en 10 punts la millor de les ofertes; i també es valoraran, puntuant-se la millor en 90 punts, les millores en la execució del contracte, que les empreses hauran de quantificar econòmicament.

La documentació i la informació al respecte d’aquest obra es pot obtenir en les mateixes dependències municipals, al telefon 964 17 87 79 ó a través del correu electrònic: portelldemorella_ayt@gva.es

Més informació: