L’Alcanyís guanya al camp del Pena-roja en l’antepenúltima jornada de lliga


Etiquetes:


________________________
Carlos Vives Antolí, Pena-roja
dissabte, 8 de maig de 2010

Primer partit de l’antepenúltima jornada de Lliga, avançat al dissabte, on el Pena-roja rebia al filial del Alcanyís. Els dos equips en moltes baixes i on els locals ho intentarien posar difícil per sumar de nou punts.

El partit va començar en control inicial del visitants buscant el joc directe i on en els locals es tancaven per evitar el primer gol. Desprès de l’eixida d’un corner, els alcanyisans demostraven el seu poderio físic en la rematada i avançant-se al marcador. Els visitants van seguir en lo control del partit i el Pena-roja intentant imposar-se al mig camp, sense poder aconseguir-ho en cap moment. En una ràpida jugada, la major velocitat dels visitants posaven el 0-2. Poc joc més se va vore en aquesta primera part.

A la represa, més del mateix, poc futbol i un major control de l’Alcanyís demostrant la superioritat davant d’un conjunt que no podia posar a prova al porter del filial.

Al final resultat just en una còmoda victòria visitant i el que fa al Pena-roja intentarà treure algo positiu en la seua propera visita al camp del Sástago, abans de rebre en l’últim partit el derby davant al Vall-de-roures.

_____________
fitxa del partit
· Resultat: Pena-roja 0-2 Alcanyís B
· Alineació CF Pena-roja: Javi S.,Nicol, Carlos (Mario), Víctor T., Pablo, Shalim, Víctor B., Ciro (Richi), Ionut, Dani i Claudi

Més informació: