Les xiques del bàsquet, a les portes de la gran final autonòmica

_________________________
comarquesnord.cat, Morella
dissabte, 8 de maig de 2010

Les infantils del CBF Morella s’han quedat a les portes de la gran final autonòmica després de donar-ho tot a les semifinals de la Final Four front al potent San Blás d’Alacant perdent al final per 51 a 38. Molt d’ambient a les graderies del Pavelló Ciutat de Castelló amb gent de Morella que s’ha desplaçat amb autobús per la cita, esperant-se a més aficionats per a la disputa demà a les 10 del mati del 3er i 4t lloc front al CB Castellón i fer un dinar de germanor després.

Pel que fa al partit ha estat molt intens amb un San Blás superior a la primera meitat de partit. Joc molt físic i tàctic per part dels dos equips, amb molt d’encert en el tir de les d’Alacant. Al final dels primers quatre períodes de cinc minuts, que conformaven la primera part, el resultat era de San Blás 36 – CBF Morella 19. A la segona meitat les de Morella han espavilat i han sigut superiors, però la bretxa al marcador dels primers períodes ha sigut prou alta per a que les d’Alacant obtingueren la victòria.

Les morellanes s’han deixat la pell front a un potentíssim rival i han rebut una merescuda ovació per part del públic assistent. José Moreno, l’entrenador de l’equip, ha estat donat indicacions al llarg de l’encontre intentant trobar la solució per trobar espais de cara a cistella. El CBF Morella amb aquest resultat no podrà disputar el campionat Nacional al que accedeixen les dos primeres classificades, però el sols fet d’estar a la Final Four ja és tot un èxit.