Uns 50 xiquets planten el seu arbre en El Camí de Santa Llúcia


Etiquetes: ,

_______________________
comarquesnord.cat, Morella
dissabte, 8 de maig de 2010

Morella celebra avui el tradicional dia de l’arbre. Uns 50 xiquets han sigut els protagonistes de la jornada, al contribuir a la millora del Camí de Santa Llúcia amb les seues plantacions. La regidora d’educació, Palmira Mestre, destaca “la importància que té conscienciar als més xicotets en matèria ecològica i medi ambient”. A més, afirma que “és molt rellevant que estos coneixements els adquirisquen d’una forma lúdica i participativa”

Cada any que s’ha dut a terme aquesta jornada, s’ha fet en un lloc distint. La regidora explica que “hem triat este camí perquè es va rehabilitar l’any passat i tenim una zona recreativa magnífica per a dotar-la de nova vegetació. A més, és molt important la proximitat d’este lloc amb el poble, perquè així, cada alumne pot vigilar el creixement del seu arbre”. Per a realitzar el seguiment, cada xiquet ha posat el seu nom en una estaca i podrà cuidar-lo.

Els arbres que s’han plantat són grèvols, carrasques, pins i roures, tots autòctons. Abans d’iniciar-se la plantació, els jóvens han rebut una xerrada formativa, per a conéixer la importància històrica del lloc en què poden veure créixer els seus arbres i per a saber com plantar-los. La regidora també destaca que “esta activitat ajuda a millorar el passeig, incrementant la seua zona verda”.

Mestre també ha volgut agrair “l’esforç d’organització i coordinació de l’Associació de Mares i Pares d’Alumnes, que han tornat a posar la seua dedicació per a què fora un èxit” A més, dels alumnes, uns 50 pares s’han acostat fins al lloc i han preparat un esmorzar per als xicotets.

Més informació: |