El blog “El Bagul de les Lletres” rep un nou guardó

________________________
comarquesnord.cat, Vilafranca
dimarts, 11 de maig de 2010

El blog de la mestra vilafranquina Vanessa Marín, El Bagul de les Lletres, ha rebut un nou guardó. Des del propi blog s’ha rebut la notícia amb gran il·lusió. “Quina notícia!!! Acaben de publicar els guanyadors dels IV Premis Espiral Edublogs 2010 … i quina ha segut la meva sorpresa? Que El Bagul de les Lletres és el primer classificat en la categoria de Blogs Alumnos Primaria. El dia 5 de juny a replegar el premi a Madrid!!!”, publicava la mestra en un post.

Es tracta del primer premi al millor Blog Educatiu en els 4arts Premis Espiral Edublogs, un certamen de caràcter nacional que reconeix els blogs educatius més destacats, sent la categoria de Blogs d’Alumnes de Primària on s’ha estat guardonat. Ara les mires estan possades en el proper dia 5 de juny, quan una representació del col·legi de Vilafranca tinrdrà que desplaçar-se fins a Madrid per tal de portar el guardó fins a la nostra comarca.

Marín treballa el blog amb el seu alumnat, introduïnt treballs que els menuts realitzen a les classes i que el converteixen en una bona ferramenta per tal d’enllaçar l’aprenentatge amb les noves tecnologies. Aquest curs porta als alumnes de 3er de Primària amb els que continua una tasca que ja ha rebut altres guardons en la seua curta vida a la xarxa.

Més informació: | | |

1 comentari

  1. Moltes felicitats de nou Vane! M’alegro que continuen reconeixen-te l’esforç i la dedicació que has posat en aquest projecte. Continúa així!!!