Autoritats visiten les obres del Conveni de Camins de la Mancomunitat de la Taula del Sénia


________________________
comarquesnord.cat, Ulldecona
dimecres, 12 de maig de 2010

Gràcies al Conveni signat per la Mancomunitat TdS i el Ministeri de Medi Ambient i Medi Rural i Marí enguany s’estan fent obres a 100 kms. de camins rurals per un import total de 4.425.230 € a 23 pobles de la Mancomunitat: Alcanar, Benicarló, Beseit, Càlig, Canet lo Roig, Cervera del Maestre, Freginals, la Galera, Godall, la Jana, Mas de Barberans, Morella, Pena-roja de Tastavins, la Pobla de Benifassà, Rossell, Sant Carles de la Ràpita, Santa Bàrbara, la Sénia, Traiguera, Ulldecona, Vall de Roures, Vallibona i Vinaròs.

Les obres van començar al mes de febrer, desbrossant les vores i preparant els camins per als treballs posteriors. Han anat avançant amb les zahorres, regs asfàltics i en alguns trams estan a punt de completar els quitranats.

La visita d’ahir va estar encapçalada pel Supervisor del Ministeri, el Gerent de la Mancomunitat i el Director Regional de Tragsa a Aragó. Però també van participar els Directors Tècnics nomenats per les 3 Comunitats Autònome, la d’Aragó, Catalunya i Valenciana, així com els Directors provincials i Directors Tècnics de Tragsa a Castelló, Tarragona i Teruel i per part de la Mancomunitat les ADLs. A més, en alguns dels municipis, van estar presents els Alcaldes o Regidors de camins. Els camins visitats corresponien als municipis de Benicarló, Càlig, Cervera del Maestre, la Jana, la Sénia, Mas de Barberans, la Galera i Ulldecona.

Es va constatar que les obres avancen a molt bon ritme i, si no hi ha cap imprevist, es preveu que puguen acabar el proper mes de juny.

Més informació: | | | |