Todolella acull un curs sobre neteja i decoració amb llenceria d’hotels i vivendes de turisme rural


Etiquetes:

____________________________
comarquesnord.cat, La Todolella
dimecres, 12 de maig de 2010

Todolella va acollir dimarts passat dia 11 un curs sobre neteja i decoració amb llenceria en hotels i vivendes de turisme rural. Al curs van assistir 15 alumnes entre els que es trobaven responsables de vivendes de turisme rural i hotels de pobles de la comarca dels Ports i l’Alt Maestrat.

Els assistents al programa formatiu, que va durar 8 hores, van poder conéixer com s’ha de dur a terme la neteja i la presentació de les habitacions perquè estiguen disponibles quan arriba un client. Així mateix es va descriure el mobiliari amb què s’ha de dotar un dormitori i el personal necessari per a la correcta neteja. Així mateix es van definir els estàndards de qualitat i es van oferir els criteris bàsics per a autoavaluar la qualitat de les habitacions del propi establiment. En la classe també es va parlar de noves tecnologies i tendències per als hotels rurals. El curs va oferir informació bàsica sobre com s’han d’adaptar aquests coneixements a infraestructures de turisme rural.

El curs va estar organitzat pel CDT d’interior i va comptar amb la col·laboració de l’Ajuntament de Todolella, que va oferir les instal·lacions de l’Hostal el Guerrer per a dur-ho a terme.

Més informació: