L’escola d’estiu de Vilafranca obri la matrícula fins el 28 de maig


Etiquetes: ,


_________________________
comarquesnord.cat, Vilafranca
dijous, 13 de maig de 2010

L’àrea d’Educació i Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca ha posat en marxa el període de matriculació de l’Escola d’Estiu, que es desenrotllarà entre el 28 de juny i el 30 de juliol. Enguany serà l’empresa món d’Animació, especialitzada en l’educació del temps lliure i de població infantil, la que coordinarà i dirigirà l’Escola d’Estiu. L’Ajuntament becarà alguns monitors en funció de les necessitats l’Escola d’Estiu.

Dos modalitats
Hi haurà dues modalitats per a inscriure’s en l’Escola d’Estiu: en períodes de 3 i 5 setmanes. Els que s’inscriguen per un període de 5 setmanes hauran de pagar 90 euros de quota única o 75 euros per germà si són diversos. En el cas de què decidisquen assistir durant tres setmanes la quota única serà de 70 euros i la quota si són diversos germans serà de 60 euros. Les inscripcions s’hauran de formular abans del 28 de maig

L’Escola tindrà una capacitat per a 80 xiquets d’entre 3 i 9 anys. Enguany el tema serà el descobriment dels jocs. Durant la primera setmana es durà a terme el coneixement entre els alumnes creant la cançó del l’escola i fomentant la seua interacció. En la segona setmana es desenrotllarà una gran olimpíada, mentres que en la tercera descobriran els racons de la població, practicant-se jocs tradicionals i oficis antics. En la quarta setmana es jugarà amb els sentits i en l’última es durà a terme el Xou dels Talents per a preparar el fi de l’escola. L’horari de l’Escola d’Estiu serà de les 8.30h a les 14h. L’objectiu general és la promoció de l’entreteniment, aprofundir en el coneixement general del municipi i la seua cultura i fomentar els valors propis de la tolerància.

___________
documents
· pdf: Escola d’estiu a Vilafranca 2010
· pdf: Inscripció Escola d’estiu

Més informació: |