La comarca dels Ports viu una setmana amb tempestes i pedra inclosa


Etiquetes: ,


______________________
comarquesnord.cat, Morella
dijous, 13 de maig de 2010

Com ha passat al llarg de la setmana en altres indrets de la comarca, la zona de Morella ha viscut varis episodis de pedregades la vesprada de dijous. La més important ha estat al voltant de les quatre de la vesprada. Les muntanyes dels voltants de la ciutat s’han tenyit de blanc per la precipitació enregistrada.

A zones com el Mas de la Pedrera direcció Torremiró s’han acumulat grans quantitats de pedra. Aquesta setmana hem tornat al temps primaveral, destacant la variabilitat de la meteorologia, amb matins en els que no plou i vesprades amb tronades i ruixats localment moderats.

L’observatori de Morella ha registrat la vesprada de dijous 9,1 litres per metre quadrat a falta de marcar les darreres pluges.

També a Vilafranca
Vilafranca i altres indrets de les comarques nord han viscut al llarg d’aquesta setmana episodis tormentosos amb aigua i pedra, que van cobrir de blanc diferents indrets, fent malbé certs cultius, encara que els desperfectes es qualificaven d’escasa importància. El dimecres 12 es registrava a Vilafranca una precipitació de 17,6 l/m2 i aquest dijous, per tercer dia consecutiu, la pedra ha fet acte de presència de nou.

Més informació: |