L’Aigua de Benassal rep un Superior Taste Award


Etiquetes:

_______________________
comarquesnord.cat, Benassal
dijous, 13 de maig de 2010

L’empresa Aigua de Benassal ha estat guardonada amb el Superior Taste Award (Premi al Sabor Superior), un dels guardons culinaris més importants del món, atorgat per un jurat compost per més de 100 Xefs i Somelleries de reconeixement internacional.

En la present edició del certamen, organitzat per l’Internacional Taste & Quality Institute (ITQI) de Bèlgica, l’aigua de la deu Font En Segures ha rebut la màxima puntuació de tres estrelles, sent la seua primera participació en el premi. El ITQI realitza un rigorós procés d’avaluació en el qual els experts valoren, mitjançant la cata a cegues, les diferents qualitats de les mostres rebudes d’aliments i begudes, com són el sabor, el cos o la claredat.

D’aquesta manera, Aigua de Benassal ha obtingut una de les qualificacions més altes de la seua categoria, un 90,8% de puntuació final, xifra que l’organisme belga interpreta com la corresponent a un producte excepcional de categoria gourmet. Cap recalcar que Aigualeix de Benassal ha estat l’únic producte castellonenc premiat i, juntament amb Aigües de Mondariz, l’única Aigua Mineral espanyola presentada i que ha obtingut la màxima puntuació. La cerimònia de lliurament dels Superior Taste Awards 2010 se celebrarà el dijous 27 de maig a Brussel·les, on es reunirà a tots els participants premiats.

Manuel Roig, gerent de la societat, ha afirmat que “aquest reconeixement reforça la reputació de la marca a nivell internacional i ens acosta a l’objectiu de ser referent en el segment gourmet donats suport pels valors de qualitat íntegra, elegància, història i salut que ens caracteritzen”.

Per altra banda, cal destacar que la marca va decidir canviar el seu projecte empresarial uns anys arrere a fi de posicionar un nou format de producte en l’alta gastronomia mitjançant una política específica de preus, disseny d’envàs i distribució en el segment gourmet. Així, es va llançar al mercat l’ampolla època, en la qual es reprodueix l’etiqueta original de 1928, any que va ser declarada miner medicinal, i inclou altres afegits com un menut díptico que transmet els valors de la marca. “Hem aconseguit que tot restaurant que embena qualitat no li importe pagar un poc més pels valors associats al nostre producte, el que ens diferencia de la competència”, ha assenyalat Roig.

Així mateix, aquest nou producte ha aconseguit entrar en els millors establiments de la Comunitat Valenciana i ha donat el salt a nivell nacional estant present en les seccions gourmet de les principals distribuïdores d’alimentació. A més, ja s’han establit contactes en el mercat internacional per a promocionar i exportar el seu producte estrella.

Més informació: