Vilafranca adjudica una nova obra de la Residència i un ‘spa’ a la piscina coberta

__________________________
comarquesnord.cat, Vilafranca
divendres, 14 de maig de 2010

L’Ajuntament de Vilafranca celebrava aquest dijous el ple ordinari corresponent al mes de maig amb un bon grapat de punts a tractar damunt la taula. Entre ells, destacaven les adjudicacions realitzades a diferents obres importants que s’estan executant a l’actualitat. Així, s’adjudicava l’obra ‘Tercera Fase Estructura a la Residència i Centre de Dia de Vilafranca’. A la mateixa i per procediment negociat es presentaven tres empreses i finalment serà BECSA l’encarregada de la dur endavant els treballs.

A més, també s’adjudicava l’obra ‘Creació d’un centre de hidroterapia i spa a Vilafranca, obra que s’inclou a la Piscina Coberta que s’està construint al municipi. L’empresa EDYCON era l’escollida per realitzar aquestos treballs.

Aquestes dos obres, la Residència de la Gent Gran i Centre de Dia a Vilafranca i la Piscina Coberta, són dos projectes ambiciosos que l’Ajuntament de Vilafranca està tirant endavant als darrers mesos. Els treballs de les diferents obres continuen realitzant-se a bon ritme i amb aquestes adjudicacions es garanteix la seua continuitat per als propers mesos per tal de que prompte siguen una realitat i puguen donar servei als veïns de Vilafranca.

Més informació: |