L’Ajuntament de Morella rep a les campiones de bàsquet


Etiquetes:


_______________________
comarquesnord.cat, Morella
diumenge, 16 de maig de 2010

L’equip infantil del Club Bàsquet Femení Morella va rebent elogis i reconeixements dia rere dia. Ahir, l’alcalde de Morella, Ximo Puig i la regidora d’esport, Palmira Mestre, van rebre al club a l’Ajuntament, després del tercer lloc que van aconseguir en el campionat autonòmic i el primer provincial.

La regidora va reconéixer el treball i els resultats, però sobretot, “l’esforç diari que hi ha darrere de l’èxit aconseguit” Així mateix., va instar a les jóvens, “ a continuar disfrutant amb l’esport, perquè este vos pot formar com a persones”. Per la seua banda, l’alcalde va reconéixer “la importància que té situar a Morella en el mapa del bàsquet autonòmic” Finalment, l’entrenador de l’equip, José Moreno, va destacar “el fenomen social en el què s’ha convertit este triomf”. El míster “sabia que havia sigut un èxit esportiu però no m’esperava la repercussió que ha tingut a la localitat”.

Les jóvens van poder conéixer l’edifici de l’Ajuntament -van eixir inclús a saludar al balcó del consistori- i es van portar un altre premi junt amb la copa. Totes les jugadores i l’ajudant tècnic, tindran un carnet per a entrar a la piscina durant tot l’estiu. A més, l’entrenador va ser obsequiat amb llibres editats per l’Ajuntament.

Més informació: