Miguel Ángel Querol demana millorar els trens entre Vinaròs i Castelló

_________________________
comarquesnord.cat, Castelló
dimarts, 18 de maig de 2010

El jove morellà Miguel Ángel Querol és el número 2 de Generació Universitària, una associació d’estudiants de la Universitat Jaume I de Castelló (UJI) i, des d’aquesta plataforma, s’ha llençat a reividicar una millor connexió ferroviària entre Vinaròs i la capital de La Plana. En declaracions als mitjans de comunicació provincials, assegura que és “un tema prioritari i per eixe motiu ho hem inclòs en el programa electoral amb el que ens presentem a les eleccions claustrals”, que tenen lloc aquest dijous, 20 de maig, a la Universitat.

Amb això, des de Generació Universitària “ens sumen a les peticions del col·lectiu Cercanias Ahora Vinaròs-Castelló“, amb el que han mantingut reunions i asseguren “coincidir al 100% en els seus objectius”.

Com a resident “del nord de la província” assegura que lluitarà per tal de “millorar aquest servei”, el que afecta a molts altres estudiants, demanant “més trens de rodalies” per tal de poder anar a estudiar més còmodament, beneficiant “a centenars d’alumnes de la nostra Universitat”.

Més informació: | |

1 comentari

  1. Jo no vaig a perdre el temps votant a aquesta gent.
    Tots savem a que juguen, presentar-se per treure els vots del PP i fins les pròximes eleccions res més,