El CISE busca un socorrista per a la piscina i un encarregat de mobilitat


Etiquetes:

_______________________
comarquesnord.cat, Morella
dimecres, 19 de maig de 2010

La empresa municipal CISE (Centre Integrat de Serveis Econòmics), de Morella, té dos ofertes de treball. Per una banda es necessita un encarregat de mobilitat, per a fer funcions de coordinació de l’aparcament municipal i treballs de conductor. Es demana disponibilitat de caps de setmana i festius, es valorarà estar en possessió del carnet BTP així com l’experiència i aptituts en treballs d’atenció al públic. A canvi, s’ofereix contracte de treball de duració determinada. Els interessats apuntar-se abans del 28 de maig de 2010.

Socorrista
Per una altra banda, el CISE també busca un socorrista per a la piscina municipal. Es demana una titulació homologada de socorrista aquàtic en vigor i es valorarà l’experiència i la disponibilitat horària, alhora que s’ofereix un contracte de treball de duració determinada, que serà d’uns tres mesos aproximadament.

L’Ajuntament de Morella també demana un tècnic d’orientació i un tècnic per a autoocupació, segons ordre de la Conselleria d’Economia, Hisenda i Treball per la que es regulen les subvencions destinades a finançar accions d’orientació professional per a l’ocupació i autoocupació. Per a la plaça de tècnic d’orientació es demanen llicenciats en psicologia, pedagogia o semblant amb formació i/o experiència en realització d’entrevistes de personal, orientació professional i utilització de tècniques de motivació i comunicació, així com diplomats, preferentment en Treball Social o semblant amb experiència acreditada en la impartició d’accions OPEA en exercicis anteriors. Per a la plaça d’autoocupació es demanen llicenciats, preferentment en Ciències Econòmiques, Empresarials o en Dret així com diplomats en Empresarials, Treball Social o en Relacions Laborals.

___________
documents
Enllaç: borsa de treball

Més informació: