Es presenta “Olives Mil·lenàries” a El Corte Inglés


________________________
comarquesnord.cat, Castelló
dimecres, 19 de maig de 2010

El llibre “Olives Mil·lenàries”, una publicació que arreplega fotografies, documents i apunts històrics del territori del Sénia i deixa palès la riquesa que suposen els més de 4.000 oliveres mil·lenaris existents en la zona de la Mancomunitat de la Taula del Sénia, ha esta presentat aquest dimecres a Castelló.

L’acte, organitzat per l’Associació Territori Sénia i l’Associació d’Empresaris Turístics de Morella i Comarca (Asetmico) ha tingut la col·laboració de El Corte Inglés i ha sigut precissament en la sla d’Àmbit Cultural dels grans magatzems on s’ha dut a terme l’acte.

La presentació del llibre, on ha estat el restaurador morellà Roque Gutiérrez representant als empresaris de l’interior nord de Castelló, també ha tingut representació de 4 marques d’oli: Acomont, Alboredes, Molí de la Creu i Montebre. Un expert ha fet, alhora, una demostració de cata d’oli.

El volum s’emmarca dins del Projecte Pilot de la Xarxa Natural Nacional “Oli i oliveres mil·lenàries del Territori del Sénia”, subvencionat amb 1.230.150 euros per part del Ministeri de Mig Ambient, i Mitjà Rural i Marí (MARM) i està a la venda, entre altres llocs, a les oficines de la Taula del Sénia de Morella i Vall-de-roures.

Més informació: | | | |