Morella presenta avui el seu Pla d’Acció Comercial


Etiquetes: ,

________________________
comarquesnord.cat, Morella
dijous, 20 de maig de 2010

El Pla d’Acció Comercial de Morella veurà la llum aquesta vesprada. El Consell de Cambres de Comerç de la Comunitat València exposarà tots els detalls del Pla, a través del director de l’Oficina de Territori i Comerç del Consell, Agustín Rovira i dos tècnics, David Forés i Gemma Valor. Els representants dels establiments que acudisquen a la cita, podran realitzar les seues aportacions, a fi d’elaborar el document definitiu.

El Pla pretén analitzar tota l’activitat comercial de la localitat. Per a això, s’ha analitzat l’activitat comercial detallista del municipi, quantificat i caracteritzat la demanda comercial de la població de Morella, comarca i de la resta de turistes i s’han estudiat les característiques i problemàtiques urbanístiques de la localitat. A partir de l’anàlisi d’aquestes fases, s’ha elaborat la part propositiva i fonamental del Pla: les accions que es proposen per a millorar l’activitat comercial.

Per a l’elaboració del Pla d’Acció Comercial s’han realitzat diversos treballs de camp, com a enquestes a comerciants, a consumidors dels tretze municipis dels Ports, als consumidors visitants del municipi, dinàmiques de grup o anàlisi sistematitzats dels espais comercials urbans.

Més informació: |