Camps no permetrà TV3 si ZP no li dóna més canals


__________________________
comarquesnord.cat, València
divendres, 21 de maig de 2010

La polèmica pels talls de l’emissió de TV3 a la Comunitat Valencina està lluny de veure una solució. Francesc Camps, president de la Generalitat Valenciana, s’ha pronunciat al respecte i, de nou, passa el problema al govern central i demana un tercer múltiplex amb el que es veuria augmentat a dotze freqüències les disponibles pel Consell valencià, quatre més de les que es disposa ara, amb les que podria emetre l’autonòmica veïna tal i com ho venia fent fins ara.

El govern valencià es manté ferm a la petició que els canals catalans es veiguen a la Comunitat Valenciana a l’igual que Canal 9 es veu en gran part del territori veí.

La TDT tenia que portar més canals
Cal recordar que, amb l’arribada de la TDT, se’ns va prometre un augment de canals de televisió i que, just TV3 , que fa més de 25 anys que es sintonitza a les nostres comarques, ha deixat de sintonitzar-se en part de la Comunitat, mentre han proliferat canals com Intereconomia, VEO 7, Popular TV o demés, més favorables al govern valencià i als que es va donar llicència en el seu moment.

Més informació: | | |