Es licita la decoració del Palau dels Osset de Forcall

comarquesnord.cat . Castelló . divendres, 21 de maig de 2010 .
Etiquetes: , ,

Amb l’objectiu de reobrir les portes de la major infraestructura hostelera de Forcall, que es gestiona des de l’administració provincial, la Diputació de Castelló ha licitat el projecte de decoració i equipament de l’hotel Palau dels Osset.

El pressupost base es de 432.203 euros i els interessats en optar a aquesta adjudicació poden presentar les seues ofertes un mes, és a dir, fins al proper 20 de juny. La documentació que es té que aportar cal lliurar-la a les oficines del servei de contractació de l’Administració Provincial, a la Plaça de les Aules, número 7, en horari d’oficina.

. Obert a l’estiu
La Diputació de Castelló assegurava, a finals de l’any 2009, que pensava reobrir el Palau dels Osset abans de l’estiu, època de major afluència turística a la comarca dels Ports. La Conselleria de Turisme va tornar la titularitat de l’històric edifici a l’administració provincial la passada primavera, després de que l’empresa que gestionava l’hotel rescindira el contracte. Des de llavors s’han fet obres de remodelació per tal de condicionar-lo.

L’hotel del Palau dels Osset és una de les tres infraestructures hostaleres que la Diputació té a la comarca dels Ports i que, a hores d’ara, estan tancades. El Cardenal Ram i l’Hotel de la Fàbrica Giner tampoc estan oberts al públic, restant places turístiques a la comarca i, també, llocs de treball.

Més informació: | |