Part dels Ports, de nou sense internet i amb talls de mòbil per unes hores


Etiquetes: ,


________________________
comarquesnord.cat, Morella
divendres, 21 de maig de 2010

Una vegada més part de la comarca dels Ports, i també bona part de la província de Castelló, han sofert talls en el servei d’internet i telefonia mòbil per part de Movistar, nom amb el que ara s’anomenen també altres serveis de telefonia de Telefònica i que van més enllà dels mòbils. A partir de les set de la vesprada de dijous, i fins passada la mitjanit, els internautes de la comarca no van poder utilitzar la xarxa amb normalitat.

Aquest fet era donat per una avaria en la fibra òptica de Movistar. Casualment, dos cables de fira òptica fallaven al mateix temps durant unes obres de condicionament en la zona de l’autovia del Mediterrani entre Sagunt i Puçol per una banda i entre Cheste i Chelva on s’estatn fent les obres de l’AVE, per una altra. El tall va afectar a Sogorb, on fallava la cobertura mòbil dels abonats de l’empresa telefònica i on no es podia accedir a internet. També a Onda, Vila-real o la capital de La Plana els problemes afectaven a Hospitals i Policia, encara que com els telefons fixos sí funcionaven no es pot parlar d’incomunicació. Els abonats a Imagenio també van veure com els seus televisors es quedaven a les fosques.

Molts internautes tenien en ment els talls soferts fa pocs mesos quan, en aquella ocasió pel robatori de fibra òptica, durant dos dies consecutius no es va poder accedir a la xarxa durant la vesprada i nit.

Més informació: |