Morella acull avui les “III Jornades de Bous al Carrer”


Etiquetes: ,

________________________
comarquesnord.cat, Morella
dimarts, 25 d’abril de 2010

Morella és una de les deu localitats de la Comunitat que acullen trobades formatives sobre Bous al Carrer. La xerrada pretén informar als organitzadors d’aquest tipus d’esdeveniments, així com incrementar la comunicació entre les administracions implicades i les organitzacions taurines locals. La xerrada tindrà lloc aquesta vesprada en la Sala de Justícia de l’Ajuntament del municipi.

La trobada està organitzada per la Direcció General de Seguretat i Protecció Ciutadana de la Conselleria de Governació. Un altre dels temes importants de la xerrada serà l’ampliació de la normativa en vigor, ja que afecta el manteniment de la seguretat i, per tant, a l’organització dels festejos taurins. Les jornades seran inpartidas per membres de la Policia de la Generalitat i per representants de la mateixa Conselleria.

El regidor de festes, Rhamsés Ripollés, assistirà com a representant de Morella. L’edil afirma que “recolzem i creiem que són importants este tipus d’iniciatives de col·laboració amb els espectacles taurins”. A més, Ripollés afegix que “cal agrair que es compte amb l’Ajuntament de Morella com a seu de les jornades”.

A la reunió de Morella estan invitats responsables dels distints municipis de la Comarca dels Ports, així com d’altres localitats de l’Alt i el Baix Mestrat. En total, vint-i-tres municipis.

Més informació: |