Obres per a reobrir el camping de Vilafranca



_________________________
comarquesnord.cat, Vilafranca
dimecres, 26 de maig de 2010

L’Ajuntament de Vilafranca està duent a terme a les darreres jornades, una sèrie de millores al Càmping Municipal amb motiu de la seua nova apertura que tindrà lloc al mes de juny. La instal·lació ha canviat de gestors i a partir d’ara serà regida per Hèctor Sancho, després de l’adjudicació que aprovava al darrer ple el consistori vilafranquí.

Una de les zones del Càmping Municipal en la que s’està treballant actualment és en la terrassa exterior existent junt al bar. A la part de baix de la mateixa, on es troba la vivenda, s’havien detectat als darrers temps fortes filtracions d’aigua. Per tal d’evitar que entre més aigua en aquesta zona s’està impermeabilitzant. De les tasques s’està encarregat la Brigada d’Obres de l’Ajuntament de Vilafranca. A banda dels treballs desenvolupats per part de l’Ajuntament de Vilafranca, el nou gestor també està portant a càrrec millores al bar-restaurant del Càmping Municipal.

Amb la intensificació dels treballs que s’estan realitzant al Càmping, tot apunta a que als propers dies tot estarà enllestit per a l’apertura de la instal·lació, que es preveu es puga realitzar durant el mes de Juny, segons informava el Regidor d’Obres i Serveis de l’Ajuntament de Vilafranca, Pedro Salvador.