“Dinosaurios, largartos terriblemente grandes” tanca les seues portes amb més de 4.000 visitants

______________________
comarquesnord.cat, Castelló
dijous, 27 de maig de 2010

Más de 4.000 persones han visitat l’exposició “Dinosaurios, largartos terriblemente grandes” que des d’agost de 2009 s’ha pogut visitar en les instal·lacions de la Fàbrica Giner de Morella. La mostra es podrà veure per última vegada diumenge que ve, 30 de maig, abans que les peces tornen al seu lloc de procedència, el museu Miquel Crusafont de Sabadell. Els responsables de la Fundació Blasco de Alagón han subratllat l’èxit d’aquesta mostra, que es va perllongar durant sis mesos a causa de la gran acollida que havia tingut entre el públic. No cal oblidar que la mostra anava a finalitzar inicialment a la fi de 2009, però es va decidir tancar les portes al maig perquè foren més els ciutadans que tingueren l’oportunitat de visitar-la.

La Fundació Blasco de Alagón està treballant ja per a organitzar una nova exposició durant els pròxims mesos d’estiu que complemente la programació de temporada del complex de la Fàbrica Giner. El públic familiar ha estat el qual més ha gaudit de l’exposició sobre dinosauris. Les famílies amb fills d’entre 4 i 14 anys han estat els principals visitants d’aquesta mostra, que s’ha desenvolupat en col·laboració amb el museu Miquel Crusafont de Sabadell, que ha prestat diverses peces per a la cita de la Fàbrica Giner.

“Dinosaurios, largartos terriblemente grandes” va obrir les seues portes en la Fàbrica Giner durant el mes d’agost de 2009 i ha suposat un passeig pel món dels dinosauris i les seues característiques. L’exposició ha permès conèixer detalls sobre la presència d’aquests animals tant a la Comunitat Valenciana com en la comarca dels Ports, ja que Morella és un dels punts amb més presència documentada d’aquests rèptils.

Més informació: | | |