Els alumnes de 2on de batxillerat acaben el curs


______________________
comarquesnord.cat, Morella
dijous, 27 de maig de 2010

En un acte emotiu, aquest dimecres en el Teatre Municipal de Morella, els alumnes de Segon de Batxillerat de l’IES Els Ports s’acomiadaven d’una etapa, d’uns amics a més de companys, i d’uns professors que han compartit amb ells aquest curs tant important. El mestre de cerimònies, Salva Ortí, els va desitjar bona sort en el camí que a partir d’ara hauran de triar “en un tres i no res han passat estos sis anys que hem compartit junts amb l’objectiu principal de fer-vos créixer com a persones, sense oblidar anar encenent la llum del vostre cervell amb l’adquisició de nous coneixements”.

El director de l’IES, Miquel Pasies, va destacar el treball fet i el que es queda a partir d’ara, i els animava “no vos cal patir que esteu preparats per afrontar nous reptes”. També els pares, a través dels representants de l’AMPA, en aquest cas de Nancy Garcia, van fer el seu tribut als joves estudiants: “independentment del que trieu, no perdeu mai les ganes d’aprendre”. Garcia, afirmava que “els pares vos enyorarem i mos preocuparem igual, però vosaltres també ens trobareu a faltar de vegades. Alguns, descobrireu que els llits no se fan a soles, o que la nevera hi ha que reomplir-la de tant en tant… Tindreu que aprendre a organitzar-vos.”

Després els delegats dels dos cursos de segon de Batxillerat, Ruth Ripollés i Luis Fuster, van ser un cop més la veu dels seus companys per agrair a pares i professors la paciència i el temps en ells invertit. Van acabar la seva intervenció lliurant un detall a cadascun dels tutors. També els tutors van voler obsequiar-los amb un record del temps que havien compartit i del cicle que ja s’ha acabat. Un record audiovisual d’alguns dels moments acadèmics dels darrers sis anys. Ara, aquells que ho han aprovat tot, tenen les mires possades en la selectivitat, que tindrà lloc la propera setmana.

Més informació: | |