Fondespatlla estrenarà el centre social el dia de la comarca


Etiquetes: ,


______________________________
Marc Martí Badia, Fondespatlla
divendres, 28 de maig de 2010

El principal projecte en el que esta immers l’Ajuntament de Fondespatlla, la Plataforma Centre Social, s’estrenarà lo pròxim dia 5 de juny en motiu de les celebracions del dia de la Comarca del Matarranya. Encara que aquestes instal·lacions es troben a dia d’avui en fase de construcció, segons l’alcaldessa de la vila, Carmen Agud, “ara s’estant fent lo sostre, la part dreta i la frontal. Però per al dia de la Comarca estaran tots los tancaments fets i per això podrem realitzar los actes allí. A més, la pista ja està acabada per a que los patinadors puguen desenvolupar lo seu espectacle”.

Durant aquestes setmanes s’esta treballant per a que la estructura externa del complex estigui finalitzada, i se preveu que en aquest any 2010 es pugui acabar la zona destinada al tanatori, al teatre i tots los sanitaris del centro, segons va explicar l’alcaldessa del municipi. Si bé, aquest projecte es una iniciativa de llarg recorregut que tardarà encara alguns anys a estar finalitzada del tot. “Es un projecte molt ambiciós que poc a poc s’anirà fent, esta clar que la pròxima legislatura s’haurà de continuar treballant en la Plataforma. No se pot donar cap data perquè tot depèn de les dotacions econòmiques que puguem aconseguir en los pròxims anys.”, va afirmar Agud. La representant política local també va afegir que “encara que no estigue tot acabat, la construcció la estem fent de tal manera que los espais que se vagin acabant ja puguen ser utilitzats mentre se continuen los treballs”.

La Plataforma, que s’ha convertit, segons va manifestar Agud, en la principal inversió dels darrers anys a Fondespatlla, pretén convertir-se en lo principal centre de serveis i social del municipi perquè un cop finalitzat esta previst que dins d’aquest edifici s’ubiquin un tanatori, un gimnàs, un centre de dia, un centre social, un poliesportiu, un petit teatre, unes oficines i diferents despatxos. L’alcaldessa també va voler destacar que “este centre no sol és per donar serveis, sinó que la idea és crear puestos de treball per a la gent del poble. Perquè natros volem que los joves i les dones se quedon al poble, i per això estem fent cursos per a que los veïns tinguen los coneixements necesaris per a poder gestionar-lo una volta estigue tot acabat i en funcionament”.

Més informació: |