La conselleria de Turisme continuarà donat suport al turisme d’interior, del que ha afirmat que “té grans possibilitats”


______________________________
comarquesnord.cat, Morella
divendres, 28 de maig de 2010

La conselleria de Turisme continuarà donat suport al turisme d’Interior, del que ha afirmat que “té grans possibilitats”. La titular de Turisme, Belem Juste, ha explicat que entre les mesures per a impulsar el turisme d’interior “la Conselleria ha col·laborat en la creació d’una pàgina web, a més del llançament de guies de productes i altres projectes d’interior i de litoral”.

Juste ha assenyalat que des de la Generalitat “tenim molta confiança en la recuperació del turisme d’interior, ja que les últimes dades de resultats així ho indiquen”, a més la Consellera ha afegit que “en moments de crisis aquest tipus de turisme adquireix gran pes”. En aquest sentit, la Consellera ha destacat la importància de la “complementarietat que existeix entre el turisme d’interior i el de litoral, és a dir aprofitar la consolidació del nostre turisme de sol i platja per a complementar-lo amb el turisme d’interior de la Comunitat, que conta amb moltes possibilitats”.

La Consellera s’ha mostrat confiada a assolir unes bones xifres en ocupació de turisme d’interior. En paraules de Juste “les dades són molt bones fins a la data, ja que l’interior a Castelló ha augmentat més d’un 20%, a València un 16% i més d’un 13% en Alacant”. Per altra banda aquesta setmana s’ha presentat els nous distintius oficials per a empreses i establiments turístics de la Comunitat Valenciana. Segons la consellera “són garantia de qualitat i control front al intrusisme i la clandestinitat”. Totes les empreses, excepte les vivendes turístiques i els restaurants estaran obligats a exhibir el distintiu que els corresponga.