Morella torna a albergar un torneig de mini-basquet


Etiquetes:

______________________
comarquesnord.cat, Morella
dissabte, 29 de maig de 2010

El bàsquet continua obrint-se camí a Morella. Durant la jornada de dissabte es disputa el torneig de mini-basquet “Ciutat de Morella”, per quint any consecutiu. Els equips aleví i benjamí del Club Basquet Femení s’enfronten al CB Castelló, el Nou Basquet i el Benicarló.

La competició aleví s’iniciava amb l’encontre CBF. Morella i el C.B. Benicarló amb victòria de les morellanes per 35-30. El segon encontre enfrontava al C.B. Castelló i al Nou Bàsquet Femení amb el resultat de 29-40 a favor del Nou Bàsquet. El tercer encontre el disputaven el CBF Morella i el Nou Bàsquet, guanyant les visitants per 26-30. Acte seguit jugaven el C.B. Castelló i el Benicarló amb resultat favorable a les castellonenques per 77-29. El cinquè partit enfrontava al C.B. Benicarló amb el Nou Bàsquet, guanyant les segones per un clar 35-52 i finalment es tancava la competició amb el partit CBF. Morella front al C.B. Castelló, guanyant les de Castelló per 32-40. La classificació final va ser: 1. CB.Castelló; 2. Nou Bàsquet Femení; 3. CBF Morella i 4. CB. Benicarló. En el partit de benjamins, victòria visitant amb el resultat de CBF. Morella 19 Nou Bàsquet Femení 28.

La jornada festiva que es vivia al Centre Lúdic i Esportiu Jaume I comptava, a banda dels partits de bàsquet, d’un gran dinar per a totes les jugadores participants amb la presència de pares, mares i altres familiars. A més, durant la jornada es feia un gran sorteig de regals.

La setmana anterior, a Vinaròs
D’altra banda, la setmana passada, l’equip infantil del club es va desplaçar fins a Vinaròs per a disputar un torneig contra l’equip amfitrió i el Benicarló. Les morellanes van véncer amb contundència en els seus dos enfrontaments. Els partits també van servir perquè l’entrenador, José Moreno, utilitzarà a jugadores que militaran en l’equip la pròxima temporada i que substituiran a algunes de les millors jugadores de la província, que passen a categoria cadet.

______________
documents
Fotogaleria: “5è minibàsquet Ciutat de Morella”

Més informació: