El Capsigrany arriba a la onzena edició


_________________________
comarquesnord.cat, Vilafranca
dimarts, 1 de juny de 2010

Els membres de l’Associació Cultural ‘Capsigrany’, han presentat, la programació de l’onzena edició de la mostra de teatre, que tindrà lloc de l’11 al 13 de juny a Vilafranca. A l’edició d’enguany, desfilaran per Vilafranca companyies de teatre vingudes des de Barcelona, Extremadura, Osca, Vila-real, Castelló i també els alumnes de l’IES Vilafranca, que seran els encarregats el divendres 11 per la vesprada d’inaugurar el Capsigrany 2010.

Rafael Vicente i Óscar Fabregat, van ser els encarregats de presentar el cartell anunciador del Capsigrany, obra del vilafranquí Néstor Prades. Seguidament, es comentaven detalls de la programació. Així, el divendres s’iniciarà el Capsigrany amb ‘Les Assembleistes’ a càrrec del alumnes de l’IES Vilafranca i continuarà per la nit amb ‘El Congelador’ per Mutis pel Fòrum de Castelló.

En la jornada de dissabte, hi han actuacions preparades pel matí, vesprada i nit. A les 11, 30 hores, “El rei de la casa” per Farrés Brothers de Barcelona, espectacle infantil a la Casa de Cultura. A les 13h. “Esfèric”, espectacle de carrer per La Furtiva de Vila-real, que tindrà un segon pase a les 17 hores. A les 19 hores, teatre de sala amb l’obra “Iaios” de Al Vent Teatre / Germinal Produccions de Castelló i per la nit, al Poliesportiu “Tres en caja, 3NKJA” per la companyia Albadulake d’Extremadura. La festa continuarà per la nit amb orquestra al Parador de Festes.

El diumenge per la vesprada s’afrontarà la recta final del Capsigrany 2010 amb “Un tren de cançons” a la Plaça d’en Blasc amb la companyia Jordi Tonietti de Barcelona i finalitzaran les actuacions amb els Titiriteros de Binéfar que portaran “ El hombre Cigüeña” fins la Casa de Cultura.

Més informació: | | |