Els formatges de Catí reben dos guardons dels ‘Premis Roma’

_______________________
comarquesnord.cat, Roma
dimecres, 2 de juny de 2010

La cooperativa de Formatges de Catí i Pastor de Morella se’n porta altres dos guardons en els Premi Roma, un dels certàmens més destacats que s’atorga en Europa en matèria de formatges. A aquest certamen, que organitza la Cambra de Comerç de Roma, sols es pot accedir per invitació.

L’organització té en compte el prestigi dels formatges de cada país a l’hora de lliurar els convits. Enguany, la formatgeria artesana no sols va participar, si no que va venir en dos medalles: la de plata concedida al tradicional formatge de cabra, i la de bronze atorgada al formatge florit de panyoleta. Més de 300 formatges de tota Europa competien per els reconeixements de tant selecte jurat, i els entesos no van dubtar a reconèixer el sabor tant especial que tenen els de Catí.

El gerent de les formatgeries de Catí i Morella, Miguel Vives, es mostrava d’allò més satisfet per aquestos nous guardons, però especialment per que aquesta promoció ajuda a obrir nous mercats i ajudar a situar aquest producte de qualitat en les millors tendes del mon.

Més informació: