Medi ambient concedeix ajudes de mig milió d’euros per a l’execució d’obres hidràuliques a 15 municipis de Castelló

________________________
comarquesnord.cat, Castelló
dimecres, 2 de juny de 2010

La Conselleria de Medi ambient, Aigua, Urbanisme i Habitatge ha concedit subvencions a 15 Ajuntaments de la província de Castelló per a l’execució d’altres tants projectes d’infraestructures hidràuliques. El muntant de les ajudes concedides als municipis castellonencs ascendeix a més de mig milió d’euros, i van destinades a obres en matèria de proveïment d’aigua, sanejament i defensa contra avingudes, així com altres actuacions relacionades amb millores hídriques.

L’objectiu d’aquestes ajudes, que s’atorguen anualment, és que els municipis puguin portar a terme obres urgents per a la millora de les seves infraestructures hidràuliques de baix pressupost, els projectes del qual no superin els 100.000 euros. Concretament, les subvencions s’han atorgat als municipis d’Albocàsser, Almedíjar, Argelita, Artana, Atzeneta del Maestrat, Azuébar, Castell de Cabres, Catí, Cinctorres, Fuentes de Ayódar, Lucena del Cid, Soneja, Todolella, Borriana, i Sorita.

Entre les actuacions subvencionades en matèria de proveïment, destaquen les obres del pou per a la captació d’aigües subterrànies per a proveïment d’aigua potable en la localitat de Soneja, que conta amb un pressupost de 74.500 euros; les obres de proveïment d’aigua i sanejament en Saranyana, a La Todolella, amb una inversió de 60.000 euros; o el proveïment d’aigua i sanejament en el polígon de Argilans, a Cinctorres, un projecte que conta amb un pressupost de 59.000 euros o la reposició de la bomba de proveïment d’aigua a Catí. Les subvencions es materialitzaran a la certificació de l’obra per part dels Ajuntaments, que haurien d’iniciar l’execució de les infraestructures abans que finalitze l’any.

Més informació: | | |