Més de 25 anys després, Els Ports es quedarà sense TV3 per ordre de la Generalitat Valenciana

comarquesnord.cat . Morella . dijous, 3 de juny de 2010 . 1 comentari
Etiquetes: , ,

Els propers dies podrien ser els darrers amb TV3 i Aragó Televisió a la ciutat de Morella, així com per als altres municipis de la comarca que agafen la senyal del repetidor morellà per a les seues emissions en TDT. La Generalitat Valenciana ha enviat una carta al consistori de Morella amenaçant amb una milionària multa de mig milió a un milió d’euros si no deixen d’emetre la programació de la televisió catalana en els seus 4 canals, així com amb el canal autonòmic Aragón Televisión.

El consistori de moment estudiarà solucions de caràcter legal per afrontar la situació, encara que tampoc faran cap bogeria per la quantitat de la multa que exigiria la Generalitat si es continuarà amb l’emissió dels dos canals que dóna senyal el repetidor del Tossal Gros.

. Televisió Sense Fronteres

Per altra banda, el passat mes de novembre el Ple de l’ajuntament de Morella va aprovar una moció per la televisió sense fronteres per unanimitat, per tal d’intentar la reciprocitat entre canals autonòmics i el ciutadà tingui l’elecció lliure de triar el canal que vulga gaudir.

El Centre d’Estudis dels Ports també s’ha unit a la condemna d’aquests fets manifestant el seu fàstic i repulsa a l’ordre de la Generalitat, així com amenaça en convocar a la ciutadania de la comarca per valorar la situació i mirar les possibilitats de protesta com exercir el dret de manifestació o la sol-licitud als ajuntaments de la comarca per a que tramiten a les Corts Generals espanyoles l’annexió a Catalunya o Aragó, ja que segons diuen des del Centre “seria marxar d’una casa on no ens volen deixar ser valencians”.

Més informació: | |

1 comentari

  1. Felip Querol Beser enllaç al seu comentari

    Tornem a una dictadura?