Vilafranca s’ha preguntat “I ara què?”

_________________________
comarquesnord.cat, Vilafranca
dissabte, 5 de juny de 2010

La Comissió Aplec dels Ports de Vilafranca tancava el cicle d’activitats prèvies a l’Aplec amb una xerrada-col·loqui que tenia lloc aquest dissabte al Saló d’Actes de la Casa Social. “Vilafranca, I ara què?” era el títol de la taula rodona a la que assistien com a moderador Miquel Vilalta, President d’IVIFA i qui fora Secretari de LA UNIÓ de Llauradors i Ramaders durant 6 anys.

Com a participants estaven convidats, l’Alcalde de Vilafranca i Diputat Provincial, Óscar Tena, Eliseu Martínez, ADL de diversos municipis a la comarca dels Serrans (València) i María Vicente, jove emprenedora i creadora d’una cooperativa a la comarca de la Vall d’Albaida. Damunt de la taula, s’exposaven diferents qüestions de futur per tal de tirar endavant a comarques d’interior i s’analitzava per part de tots els contertulis l’actual situació d’un municipi com Vilafranca.

Óscar Tena, Alcalde de Vilafranca i Diputat Provincial feia una valoració de l’actual situació del municipi i dels problemes econòmics que s’han anat derivant de la crisi i dels deutes que te la Generalitat amb els diferents municipis. L’Alcalde de Vilafranca apuntava que és vital la formació de les persones que estan en atur per a poder-se reciclar i optar a altres llocs de treball. Miquel Vilalta, moderador de l’acte, valorava la iniciativa impulsada per la Comissió de l’Aplec dels Ports amb xerrades d’aquestes característiques i es mostrava satisfet amb les valoracions finals.

Més informació: |