Cap de setmana festiu i cultural a Cinctorres amb La Roca Parda


Etiquetes: , ,

___________________________
comarquesnord.cat, Cinctorres
dijous, 10 de juny de 2010

L’Associació de Pares i Mares del Cra Celumbres i l’aulari de Cinctorres han organitzat per aquest cap de setmana les cinquenes jornades de la Roca Parda. Aquesta iniciativa naixia fa cinc anys impulsada per professorat de l’aulari amb la col.laboració dels pares del centre. Al llarg del divendres i del dissabte Cinctorres acollirà tallers, contacontes, passacarrers, exposicions, sopars i dinars de germanor o música. Un fum de possibilitats que conviden a gaudir del carrer i del veïnat.

Divendres i dissabte
El divendres dia 11 prenen com a element autòcton la pedra seca i una tècnica antidiluviana com és la iniciació al dibuix i l’escriptura, ens proposen un taller d’ostracons. Paralel·lament podrem assistir a una demostració de diferents professionals treballant la pedra. Aquesta activitat serà el preludi del començament de les jornades que s’inauguraran en el pregó de benvinguda sobre les 20’30 de la tarda. A continuació tindrà lloc un sopar que donarà la possibilitat de gaudir de diferents vins de la terra.

El dissabte és el dia més complet. A les 11 del matí se’ns proposen tallers amb materials reciclables i reutilitzables. I és que l’organització creu que l’aposta per el reciclatge i la reutilització son claus per a construir eixe futur economic i social que dessitgem, on el desenvolupament sigue sostenible. Per la vesprada a la Plaça major, el flautista d’Hamelin contarà un fum d’histories. Les Set Cabretes, Hansel i Gretel, Blancaneus i el Set Nanets o Patufet estan en recorregut guiat pel músic.

Per la nit, a partir de les 23 hores es combinarà la musica del jazz amb els mojitos, amb acompanyament del grup odissea 2010.

____________________
documents
pdf: 5ena Jornada Cultural “La Roca Parda”

Més informació: | |