Casa Roque rep el Premi de la Confederació d’Empresaris de Castelló


Etiquetes: ,


Carlos Gutiérrez, de Casa Roque, amb un altre dels premiats
_______________________________________________________
comarquesnord.cat, Morella
dijous, 10 de juny de 2010

Casa Roque ha sigut seleccionat per a rebre el Premi de la Confederació d’Empresaris de la Província de Castelló al Sector d’Hosteleria i Turisme com a reconeixement a la trajectòria i a l’antiguitat de l’empresa. Aquest guardó es lliurava aquest dijous en el transcórrer d’una gal·la que estava previst que estiguera presidida per Francesc Camps, president de la Generalitat Valenciana.

Trenta anys d’història
Inaugurat en 1980, Casa Roque és cita obligada per als qui aprecien de manera especial “la qualitat, bon servei i una cuina tradicional, amb aquestes petites innovacions que li donen un toc personal i càlid”, segons fonts del restaurant. Després de vint anys al carrer de la Sabateria, “el 20 d’Abril de l’any 2000 marca una nova època per a la nostra casa al traslladar-nos al nostre nou emplaçament, amb un poc de nostàlgia i afecte al deixar allò que hem fet amb les nostres pròpies mans”, apunten.

Casa Roque actualment aquesta situat al començament de la Costa de Sant Joan, conegut a Morella com Cinc Cantons i “nosaltres ocupem un d’ells”. Gaudir d’una de les més selectes de la Comunitat Valenciana, envoltat de portes centenàries, escuts, sostres alts, bigues de fusta carregades d’història, on la sensació d’espai compon un entorn únic, és un luxe al seu abast. La bona taula de Casa Roque és molt benvolguda per tots els visitants, des del viatger que arriba per primera vegada a la seva porta, com “aquell altre pelegrí de les Gastronomia que sabedor dels Camins i Racons té a casa Roque una desocupada en el seu camí per a reconfortar el cos després d’haver enriquit l’esperit recorrent els monuments i els carrers d’aquesta sense igual Morella. Ibera, Romana, Mora, Cristiana…”.

El bon fer de Casa Roque ha estat ara premiat de nou.

Més informació: |