El Ple de Morella tracta el tancament de les emissions de TV3 per la Generalitat Valenciana

comarquesnord.cat . Morella . dijous, 10 de juny de 2010 . 1 comentari
Etiquetes: , , , ,

El Ple de l’Ajuntament de Morella debatrà sobre la decisió de la Generalitat de tancar els repetidors que distribuïen el senyal de TV3 i Aragó TV. L’equip de govern presentarà una moció al respecte d’això, en la que manifestarà el desacord amb la “imposició, ja que l’Ajuntament de Morella ha de defendre la llibertat d’expressió, de comunicació i la defensa de la nostra llengua”, explica el regidor de tecnologies de la informació i de la comunicació, Ernesto Blanch.

El regidor incideix en que “és una decisió incomprensible”. A més, afegix que “les arrels històriques que unixen a la nostra comarca amb Aragó i Catalunya, es remunten a segles d’història, pel què estos lligams que mantenim haurien deuen ser plenats en totes les administracions públiques”.

L’edil també destaca que l’Ajuntament “també vol agrair el recolçament manifestat a esta corporació durant estos dies, per part d’entitats i ciutadans i ciutadanes de Morella i de la Comarca dels Ports, davant d’esta injusta situació”. Cal recordar que dilluns passat, més de 300 persones es van concentrar en la Plaça de l’Ajuntament de la localitat, a les que cal afegir diverses desenes que ho van fer a Castelló. A més, segons apuntaven distintes organitzacions durant l’acte, dissabte que ve continuaran les concentracions.

. Altres punts de l’ordre del dia

El Ple ordinari de juny, a més, té altres punts damunt la taula. L’Àrea d’Administració i Hisenda porta l’aprovació, si escau, de la modificació de l’ordenança referida als serveis culturals i la revocació cessió gratuïta de terreny Hostal Nou a Electra del Maestrazgo S.A. L’Àrea d’obres i urbanisme pretén aprovar el projecte de construcció de nínxols per al cementiri alhora que debatrà al voltant d’una moció per a demanar la reapertura de l’Hotel de la Fàbrica Giner. L’Àrea de Governació informarà sobre la sentencia del camí de la Canà i buscarà l’aprovació d’una moció al voltant del finançament local, entre altres punts de l’ordre del dia.

Més informació: | | | |

1 comentari

  1. jofre, de benicarlo enllaç al seu comentari

    Cuan tractaran per a que es puga vore canal 9 a catalunya? imposicio no, gracies. VISCA VALENCIA LLIURE.