Quatre beques per a l’escola d’estiu de Vilafranca


Etiquetes:

___________________________
comarquesnord.cat, Vilafranca
dijous, 10 de juny de 2010

L’Ajuntament de Vilafranca ha convocat quatre beques de pràctiques de monitors per a l’Escola d’Estiu, que es celebrarà del 28 de Juny fins al 30 de Juliol. El consistori encarregava a l’empresa ‘Món d’Animació’ l’organització de l’Escola d’Estiu, encara que les quatre beques de monitors seran gestionades pel propi Ajuntament.

La duració de les beques es centrarà en les dades de l’Escola d’Estiu en horari de 8,30 a 14 hores, de dilluns a divendres. Les persones interessades en aquesta convocatòria formalitzaran la seua sol·licitud en el termini de 10 dies naturals a contar des de la publicació de la convocatòria al Tauló d’Anuncis de l’Ajuntament, que es produïa aquest dilluns dia 7 de Juny. La instància, dirigida al Sr. Alcalde, es presentarà al Registre General de l’Ajuntament de Vilafranca o mitjançant un dels medis disposats al article 38.4 de la Llei 30/1992. S’ha d’aportar juntament amb la instància, fotocòpia compulsada del DNI i dels mèrits que presente i que figuren a les bases de la convocàtoria, que es torben disponibles a les oficines municipals.

El termini de presentació de les instàncies conclourà el proper dimecres dia 16 de Juny i posteriorment, l’Ajuntament de Vilafranca donarà a conèixer el nom de les 4 persones que accedeixen a les beques de monitors de l’Escola d’Estiu 2010.

Més informació: