Tornen les colònies del Campus Seal-Esport


Etiquetes:

_______________________
comarquesnord.cat, Els Ports
dimecres, 9 de juny de 2010

L’estiu ja és a tocar i amb aquesta època la nostra comarca tornarà a ser el punt escollit per a celebrar diferents estades, tant de colònies com de campus d’esport. Aquest tipus d’activitats estiuenques ja fa uns anys que estan establertes als Ports.

En el cas esportiu, un dels que fa anys que no fallen, són els del campus de futbol Seal Sport. Per quart any consecutiu tornen a la comarca amb un campus que es desenvoluparà entre el 5 i l’11 de juliol. Està obert als xiquets i xiquetes de totes les edats que els agradi el futbol a més de poder gaudir de diferents activitats com aquagim, gincames, tennis de taula, Play Station entre d’altres per passar una setmana inoblidable. Els interessats en participar en el IV Campus Seal Sport de Futbol tenen fins al 18 de juny per apuntar-se.

Amb futures estrelles del futbol
A més, els organitzadors d’aquest esdeveniment esportiu compten amb el recolzament de futures estrelles del futbol. L’any passat Oriol Romeu, jugador del Barça B, va ser el convidat de luxe per donar consells als participants del campus. Romeu ha estat enguany un dels jugadors del filial amb els que més ha comptat Pepe Guardiola per entrenar amb el primer equip i tot apunta a que té un futur molt prometedor en el món del futbol. Vorem qui ens visita enguany al campus Seal Sport entre el 5 i l’11 de juliol.

Més informació: