Vilafranca posarà nom a diversos carrers del poble al ple de juny

_____________________________
comarquesnord.cat, Vilafranca
dijous, 10 de juny de 2010

L’Ajuntament de Vilafranca celebra aquest dijous el seu ple ordinari corresponent al mes de Juny. A la sessió es tractarà, primerament, al voltant de la cessió de vials a realitzar al Carrer Santa Teresa de la població. Seguidament, la Corporació Municipal tractarà la qüestió referent a la gestió del servei de recollida, transport i eliminació dels residus sòlids urbans prestat per la Diputació Provincial de Castelló, en aquestos moments en els que l’escorxador de Vilafranca està a punt d’acabar la seua vida útil.

Al quart punt de l’ordre del dia es parlarà de la denominació de diferents carrers del poble a zones de nova construcció i que han de rebre nom. A més, al ple de Juny també es presentarà una moció per part del grup socialista al voltant del deute que la Generalitat Valenciana acumula al llarg del temps amb els municipis de la Comunitat. Vilafranca, no és una excepció en aquesta matèria, ja que la Generalitat adeuta molts diners des de fa temps.

Un altre punt a tractar serà la baixada salarial de l’Alcalde-President i dels Regidors de la Corporació, en aquest moment de crisi i segons les taules aprovades per la Federació Espanyola de Municipis i Províncies.

Amb les sessions dels Decrets de l’Alcaldia, el Despatx Extraordinari i els precs i preguntes conclourà la sessió plenària de l’Ajuntament de Vilafranca al present mes de Juny.

Més informació: | |