El Ple de Morella estrena microfons inalàmbrics


Etiquetes:


_________________________________________________________
comarquesnord.cat, Morella
dijous, 10 de juny de 2010

El saló de Plens de l’ajuntament de Morella compta des d’aquest dijous amb un nou sistema de megafonia compost per diferents microfons inalàmbrics. El ple ordinari corresponent al mes de juny va ser la primera cita per estrenar la infrastructura que sobretot s’utilitzarà per aquest tipus de sessions. Un total de sis microfons són els que estan a disposició dels regidors, que en aquesta ocasió es van ubicar en l’antiga taula de plens, que serà substituïda properament. En l’estrena va ser el tema de conversa abans d’encetar la sessió plenària.

Aquesta tecnologia inalàmbrica envia la senyal a un aparell central on es poden connectar els mitjans de comunicació com Nord·la televisió comarcal, que retransmet integrament els Plens. També permet enregistrar el ple a mena d’acta de la sessió.

L’actuació forma part del projecte de renovació tecnològica integrat en el Pla E 2010, comptant amb un pressupost de 35.000 euros. L’empresa encarregada de portar-lo endavant és la morellana Audiovision TEC. La primera fase ha estat la implantació dels microfons al saló de plens. Els propers dies es renovarà la sala del justícia per adeqüar-la per a realitzar conferències o xarrades amb un nou projector, sistema de megafonia i de microfons, ordinadors portatils, antenes wifi i una càmera de vídeo digital per a usos municipals.

Més informació: