Es presenta el cartell de la Fira de la Magdalena


_______________________________________________________
comarquesnord.cat, Vilafranca
diumenge, 13 de juny de 2010

L’Associació Cultural “Fira de la Magdalena” de Vilafranca, presentava el cartell anunciador de la XIV edició de la Fira de la Magdalena i també els actes que es duran a terme a la població durant els dies 16,17 i 18 de Juliol, al voltant de la mateixa.

José Ramón Ibáñez, Per Reula i Guillem Monferrer, membres de la Junta, van ser els encarregats de dur endavant aquesta presentació, explicant les qüestions més destacades de la XIV Fira de la Magdalena.

En quant a la distribució dels espais firals, l’edició d’enguany mantindrà, en línies generals, una estructura prou semblant a la de l’any passat. La secció ramadera s’ubicarà al Carrer Miralles del Carro i a l’Avinguda de Castelló trobarem l’artesania i la secció comercial.

Activitats culturals
Al voltant de la Fira també s’han preparat nombroses activitats culturals que completen aquest important cap de setmana de l’estiu vilafranquí. La Fira amb les seues 13 anteriors edicions després de la recuperació, sembla estar totalment consolidada i els actes culturals sempre son un atractiu tant per a la gent del poble com per als visitants que rep Vilafranca.

Aprofitant la presentació de la Fira de la Magdalena 2010 es va celebrar una interessant xerrada amb el títol “Maneig, alimentació i sanitat del cavall”. Aquest animal és tot un referent a la Fira i l’exposició equina a Vilafranca sempre ha estat molt important.

Més informació: |