Morella tornarà a demanar la SAMU al Ple municipal

__________________________________________________
comarquesnord.cat, Morella
dimecres, 16 de juny de 2010

Les declaracions del Conseller de Sanitat en la seua visita de partit a Morella, on deia que el fet de que la SAMU s’utilitzara poc era un motiu per a no posar-ne una a Morella i no ampliar l’horari de la de Vilafranca han propiciat la reacció de l’Ajuntament de Morella, que s’ha posicionat totalment en contra d’aquestes afirmacions.

D’aquesta manera s’ha convocat per a aquest divendres una sessió plenària de caràcter extraordinari on, dins de l’Àrea de Benestar Social, es buscarà l’aprovació d’una nova moció per tal de demanar la SAMU per a la localitat així com un major reforç sanitari de cara a l’estiu, època de l’any en la que la població es multiplica notablement per la vinguda d’estiuejants.

En aquest ple extraordinari també es tractarà, dins de l’Àrea de Promoció Econòmica, de l’aprovació de l’inici de l’expropiació dels terrenys per on ha de passar una línia elèctrica així com de la recuperació de camins rurals.

El Ple de divendres, que tindrà lloc a les vuit de la vesprada, també pretén aprovar una moció al voltant dels finançament local dins de l’Àrea d’Administració i Hisenda.

Més informació: | | |